17 Ocak 2016 Pazar

"Örgü (Tığ İşi Atölyesi) Atölyesi"

Merhabalar; 

Atölye etkinliklerimizi paylaşmaya devam ediyoruz :) Uzunca süredir takipte olduğumuz, ahşap boyama atölyemizde tanışıp arkadaş olduğumuz sevgili Busem Kaçhan atölyemizde şahane bir etkinlik gerçekleştirdi. Biz de tığı ilk defa onun sayesinde elimize aldık, sabrıyla, tatlı anlatımıyla fena da sayılmayacak bir performans gösterebildik diye düşünüyoruz :))

Etkinliğimiz 5 Aralık Cumartesi günü gerçekleşti. Birlikte tığ ile sıcak su torbamıza kılıf ördük ve süsledik :) Sonlara doğru amigurumi kalp yapımını bile gösterdi sevgili Busem:)





Kalıplaşmış halde söylemiyoruz kesinlikle, gerçekten yine süper bir ekip olduk! Biz bu işi en çok da edindiğimiz dostluklar için seviyoruz. Farklı karakter ve mesleklere sahip öyle güzel insanlarla ortak bir noktada buluşuyoruz ki karşılıklı bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir ortam ediniyoruz. Çayımız, kahvemiz keyifle bir şeyler öğreniyoruz. Yeni çalışmaların, yeni projelerin ilk adımlarını atıyoruz hatta. 




Busem Kaçhan, uzunca bir süredir ürettiklerini blogundan keyifle paylaşıyor, anlatıyor, elinden geldiğince herkese yardımcı oluyor. Daha önce gerçekleştiği uzun dönem kursları da mevcut. Biz de birlikte tek bir ürün üzerinden günlük bir atölye gerçekleştirdik. İsteğiniz ve ilginiz hepimizi çok mutlu etti. Bir dahakine amigurumi çalışması yaparız belki birlikte, kim bilir :) 


Şahane örgüler ve bebeklerden edinmek için Busem'in bloguna ve instagram hesabına göz atmayı unutmayın! 




Kendine özgü çalışanlar olmadı mı? Tabii ki oldu! İşte aşağıdaki sıcak su torbası da atölye çalışmasının sonunda Sabiha Hanım'ın ellerinden çıktı :) 



Bir dahakine bizimle olmak isterseniz mail, dm ya da blog üzerindeki iletişim bölümünden lütfen bize bilgilerinizi bırakın. 



                                                            Sevgiler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder