17 Ocak 2016 Pazar

"Nefes Teknikleri ile Ahşap Boyama Atölyesi"

Merhabalar; 

Nihayet uzunca bir aradan sonra blog'tayız! Atölyede yeni ürünler, çalışmalar haricinde bir de çok güzel atölye çalışmaları gerçekleştiriyoruz. 

Neler yapıyorsunuz? Nasıl oluyor? Nasıl katılabiliriz? gibi pek çok soru alıyoruz. Haklısınız, instagram'daki fotoğraflar yetmiyor :) 

Hem biraz merakınızı gidermek hem de keyifle gerçekleştirilen atölye çalışmalarımızı anı blogumuza not etmek istiyoruz. Daha önce bildiğiniz gibi Bayan Tilda ile Tilda Bebek atölyeleri gerçekleştirmiştik. Bilmeyenler lütfen tıktık :) 

Hadi kaldığımız yerden devam edelim :) 



10 Ekim 2015 tarihinde Yaşam Koçu Büşra Köse ile birlikte bir etkinlik gerçekleştik. 




İstedik ki birlikte keyifli geçirelim. Hem stresimizden arınalım, doğru nefes tekniklerini öğrenelim hem de bir şeyler üretmenin hazzına erişelim. Gerçekten de öyle oldu :) Şahane bir ekip olduk üstelik, bol bol sohbet ettik, fikir alışverişi yaptık, birbirimizden de bir çok şey öğrenme fırsatı yakaladık. Güzel dostlukların tohumlarını ektik. 

Öncelikle Büşra Köse'den doğru nefes teknikleri ile ilgili bilgi edindik ve uygulama yaptık. 





Ardından dekoratif kalaslarımız için kolları sıvadık. Herkes son derece başarılıydı, ortaya şahane işler çıkardılar :) Atölye çalışmamızda mumla eskitme tekniği kullarak 2'li ahşap boyama dekoratif pano yaptık. Herkes istediği çalışmayı gerçekleştirdi. 



Günün sonunda yorgunluğun karşılığını ortaya çıkan şahane ürünlerle almış olduk :) Herkesin yüzünde bir şeyler tasarlayıp üretebilmenin keyfi vardı. 

Hazır ürünlere ulaşmak çok kolay, her yerde bulabilirsiniz. Ama aklınızdan geçen, sizin için emekle hazırlanmış ürünlere sahip olmak bambaşka bir duygu. Bir de bu ürünleri kendi el emeğinizle yaparsanız tadından yenmez :) 

Neler mi ürettik o gün? Bakınız :)



Unutmadan ekleyelim. Tüm katılımcılarımıza isimlerinin baş harfinden minik elyaf dolgulu anahtarlık/iğnelik, Büşra Köse'den Telkin Cd'si, mis kokulu lavanta şişesi armağan ettik. Atölyemizden minik hatıralıklar, güzel anılar ve kendi üretiminiz ürününüzle ayrılın istedik :) 





Bir dahakine bizimle olmak isterseniz mail, dm ya da blog üzerindeki iletişim bölümünden lütfen bize bilgilerinizi bırakın. 


Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder