25 Mart 2016 Cuma

"Çanta Boyama Atölyesi"

Merhabalar; 

19 Mart Cumartesi günü çanta boyama atölyesi gerçekleştirdik. 



Aldığımız kötü haberler canımızı yaktı, yüreğimizi yaktı. Ülkemizin, dünyamızın en çok da insanlığımızın gidişatı kapkara bir bulutun içindeydi sanki. Korkarak arıyorduk sevdiklerimizi, yaşıyor olmak iyi olmaya yetmiyordu. İyi değildik hiçbirimiz. Giden canlarımıza rahmet, ailelerinize sonsuz sabır diliyoruz. Aydınlığa çıkabildiğimiz o güzel günlerin umudu içimizden hiç eksilmesin. 

Üretmek gerek. Elinden gelenin en iyisini sunmak gerek. Yeniliklerle ufkumuzu açmak, paylaştıkça güçlenmek gerek. Üretmeye, emeği, bilgiyi paylaşmaya devam. Bir kişinin bile aklında  yeni bir ışık yaksanız ne mutlu. 

Gelelim atölye çalışmamızın mahsullerine..

Eylül ve teyzesi birlikte güzel bir gün geçirmek ve üretmek için kursumuza beraber katıldılar. Eylül tatlı sevgisini çantasına yansıttı :) 



Ruh ikizini bulanlar çok şanslı!


Ve tabiki şahane Frida, Songül Hanım'ın elinden..


Bizim en sevdiğimiz kare çalışma anı oluyor her seferinde. Yüzünüzdeki mutluluğu, huzuru, ciddiyeti görmek şahane! Her seferinde iyi ki dediğimiz an.. Sizce de çok güzel değil mi?



Bir de minik misafirimiz vardı. Sevgili Defne :) Annesinin yanında o da resim yaptı hatta kendi çantasını bile boyadı :))

Gün bitiminde mutlu sona kavuştuk. Bu atölyemizde şablondan kumaşa aktarımı, kumaş boyamayı, boyaların kumaşa fikse edilmesini çalıştık. Çok keyifli insanlar tanıdık yine. Güzel insanlar. Geleceğe umutla tutunmanın yolu güzel insanlar ve güzel işlerden geçiyor, sonsuz inanıyoruz. İşte son haller :)


Bir dahakine bizimle olmak isterseniz mail, dm ya da blog üzerindeki iletişim bölümünden lütfen bize bilgilerinizi bırakın. Ya da kendi grubunuzu kurup istediğiniz çalışma ve gün için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



                                                            Sevgiler!




1 yorum:

  1. Çok duygulandim..şahane bir gundu... guleryuzleriniz bulutlari dagitti.benim bu dunyadaki en balim, en sevdigim, biricik cankuşum Eyluşumle cok eglendik ve gulduk...iyi ki tanidik artik sizi birakamayiz♡♡♡sevgiler Derya

    YanıtlaSil