24 Şubat 2016 Çarşamba

" Miyuki Kolye Yapımı"

Merhabalar; 

Blogta anlatmadığımızı farkettiğimiz bir diğer atölye çalışmamızın detaylarına birlikte göz atalım.

Miyuki; Japonlara özgü, hammaddesi dünyada yalnızca Japonya'nın Hiroşima bölgesinden çıktığı bilinen renkli, dayanıklı kum boncuklardır. Yani boncuklarını kolayca bulmak biraz güç. Bu da Miyuki atölyelerini oldukça önemli kılıyor. 

Miyuki ile tanışmamız Hülya Hanım ve Zehra Hanım sayesinde oldu diyebiliriz. Görsellerde beğeniyorduk ancak atölyeye getirdikleri ürünleri birebir görünce gerçekten hayran kaldık. Miyuki boncukların hepsi eşit ölçülere sahip ve pırıl pırıl boncuklar. Özel teknikler ile bir araya geldiklerinde ortaya son derece muntazam ürünler çıkıyor. 


26 Aralık 2015 Cumartesi günü Hülya Hanım ve Zehra Hanım eğitmenliğinde Miyuki Kolye Atölyesi gerçekleştirdik. Hülya Hanım'ın sabırlı, tatlı anlatımı, birebir gösteriminin yanı sıra gelirken getirdiği şahane muzlu tatlısına doyamadık, söylemeden geçemeyeceğiz :)) 




Görseldeki Üçgen Miyuki Kolye'yi çalıştık. Eğitmenleriniz minik yılbaşı hediyeleriyle sevindirdiler, tatlı kursiyerimiz ise şahane çiçekleriyle günümüzü güzelleştirdi :)




Atölye sonunda Aybike Hanım kendi elleriyle yaptığı kolyesini tamamladı :) 




Miyuki Atölyesi'nde miyuki boncuklar, kordon yani tüm malzemeler eğitmenlerimiz tarafından veriliyor. Daha sonraki çalışmalarınız için boncuk temini konusunda kendilerinden yardım almanız da mümkün:)



Bir dahakine bizimle olmak isterseniz mail, dm ya da blog üzerindeki iletişim bölümünden lütfen bize bilgilerinizi bırakın. Ya da kendi grubunuzu kurup istediğiniz çalışma ve gün için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



                                                            Sevgiler!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder