26 Ekim 2014 Pazar

Hayat Ağacı Atölyesi 1 yaşında!

26 Ekim 2013..

Bir blog açsak, yaptıklarımızı yayınlasak derken "Hadi bugün açıyoruz!" dediğimiz tarih.. Birimiz hala okula devam ediyor, birimiz çalışıyor. Arda kalan zamanlarda seve seve hatta aşkla, tatilinden boş zamanından alarak bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Zaman nasıl geçmiş, 1 yıl nasıl olmuş, biz bu güzel dünyayı gerçek anlamda işimiz yapmaya kadar nasıl gelmişiz biz bile şaşkınız. Şimdi birimiz Tekstil Mühendisi, birimiz Endüstri Mühendisi iki ortağız. Hayallerimizi işimize döndürmeye çok inanmış iki can arkadaşız. 

26 Ekim 2014..

Kendimize yaparak başladığımız, sonra sevdiklerimize ulaşan, ardından bambaşka insanların hayatına dahil olan hatırı sayılır ürünlerimiz var bugün bizim. Bu yolda 1 yıl içerisinde öyle güzel insanlarla tanıştık, öyle güzel sürprizlere aracı olduk, öyle çok insanın sevincine dahil olduk ki çok şanslıyız biz. Hiç tanımadığımız insanların belki de en özel armağanlarına dahil olduk, kulaklarımız mutluluklarla çınladı, güzel sözlerinizle kalbimiz hızlandı. Başlarken bir aile olmayı dilemiştik, gerçekten çok güzel bir aile olduğumuza inanıyoruz. Gitgide kalabalıklaşan, sevgiyi saygıyı koruyan bir aile. Bir ağaç gibi kök salmak istemiştik hayatlarınıza, siz bizi çiçeklendirdiniz, renklendirdiniz. Karşılaştığımız üzücü durumlarda dimdik arkamızda durdunuz, sahip çıktınız. Bugüne gelmemizi sağladığınız, bize inandığınız, güvendiğiniz, samimiyetinizi, anlayışınızı esirgemediğiniz, sadece bir alış-veriş ilişkisinde kalmayıp bize dost olduğunuz için sonsuz teşekkür..

Bugün Hayat Ağacı Atölyesi 1 yaşını kutlayan bir bebek bizim için. Hem çok heyecanlıyız hem de çok duygusalız - ki farkediliyor olmalı - :) Kendi çalışma alanımız ve ofisimiz olacak şekilde özene bezene hazırladığımız bir atölyemiz ve sizlerin bize daha rahat ulaşabilmesi için yapımına çalıştığımız bir e-ticaret sitemiz var. Seneyi devirmeden hayata geçeceklerine inanıyoruz. Ürünlerimizi birebir görme şansınızın olacağı, 40 yıl hatrı olduğuna yürekten inandığımız kahvemizi ikram edebileceğimiz, birbirimizi tanıyıp sohbet edebileceğimiz tatlı atölyemizde sizleri görmekten mutluluk duyacağız. 

Bizi bu yolda yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız..

Hepinize sonsuz teşekkür!

Hayat Ağacı Atölyesi'nin yeni yaşını birlikte kutlayalım istedik. 

Bursa'dan kucak dolusu sevgiler.. 



Hayat Ağacı Atölyesi 
 Işıl - Bahar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder