20 Ekim 2014 Pazartesi

"Balköpüğü Bursa'da Etkinliği" :)

Merhabalar :) 

Bugün farklı olarak katıldığımız şahane bir etkinlikten bahsedeceğiz. Çoğumuzun bildiği, seve seve takip ettiği tatlı Balköpüğü Merve Gizem Oluş evlenerek Bursa'ya yerleşti ve harika bir organizasyonla Bursalı bloggerları kavuşturdu. Biz de onunla tanışma fırsatı yakaladık:) Etkinlik Bursa Almira Hotel'de pazar günü gerçekleşti. Çok çok önceden hazırlıklara başlanmış, her detay düşünülmüştü. Etkinlik saatinden yarım saat öncesinde oradaydık ve bizzat hazırlıkları ile ilgilenirken yakaladık Balköpüğü'nü :) O hazırlanmaya giderken biz de organizasyona çok yardımcı olan arkadaşlarının güleryüzlü karşılamasıyla yerimizi aldık. Birbirimizi rahat tanımak için yaka kartlarına isimlerimiz yazıldı. Meğer kartlarımız bununla kalmıyormuş bizi çekiliş için numaralandırıyormuş :)) 




Hemen girişte şahane bir şeker büfesi kurulmuştu. Çekebildiğimiz bir kaç fotoğrafla hemeeen göstermek istiyorum :) 

Fotoğraf çekimleri için çubuklar, taçlar da masada yerini almıştı. Malum günlerden Balköpüğü'ydüü:)




Şahane pastaya biraz yakından bakalım mıı :) Pastayı tatma şansımız olmasa da cupcake'lere tam puan :))



Etkinliğimiz Merve Gizem Oluş'un "Daha Çok Okunan Bloglar" workshop'u ile başladı. Blog nedir'?, daha iyi bir blog nasıl yazılır, içerik nasıl olmalı, dikkat edilmesi gereken hususlar, SEO kuralları gibi bir çok püf noktadan bahsetti. Yaklaşık 1 saatlik verimli bir workshop oldu, merak edilenler soruldu, yanıtlar alındı. Çok çok teşekkür ederiz :) Workshop'un hemen arkasından Dermokil için bir stand kuruldu ve konuklara ücretsiz cilt bakımı yapıldı, ürünler tanıtıldı. Tabiki tüm bunlar esnasında bloggerlarla keyifli sohbetler, çay kahve de cabası :)

Vee etkinliğin sonuna doğru tatlı bir çekiliş başladı. Ve o zaman tüm bu hazırlıkların gördüğümüz kadarıyla sınırlı kalmadığını anladık. Çünkü çekilişle kazandığımız farklı farklı hediyelerin yanısıra bir de herkese özel bir torba dolusu hediye daha vardı. Balköpüğü sayesinde hem keyifli vakit geçirdik, yeni bloggerlarla tanıştık, blog hakkında bilgiler edindik hem de elimiz kolumuz dolu şekilde otelden ayrılmış olduk :)

Son olarak çekilişten bahsetmek istiyorum. Bendeniz 8 numaramla kartonworks.com'dan bir karton tabure kazandım. Gerçekten de kartonlar tabure olup bizi taşıyabiliyorlarmış öğrendim, çok başarılı :)) Ve gelelim kocaman paketimizden neler çıktığınaaa.. Buyrunuz efendim :)


Gerçekten içinde yok yok! :) Elimi her atışımda bambaşka güzel bir armağanla karşılaştım. Etkinliğin ana sponsoru Pak Maya idi. Çok teşekkür ediyoruz :) Pak Maya ve Koroplast ürünlerinden oluşan dolu dolu kutular eklemişler hediye torbamıza. 





Diğerlerine de şöööyle bir göz atalım, çünkü şahaneler! :) Dermokil'den şampuan ve el kremi, Otacı'dan argan yağı ve doğal sabun, hediyerengi.com'dan mini uğur böceği mini süpürge, Bambum ekmek kesme bıçağı, kozmobio.com'dan Erboristica şampuan ve sabun, mumyak.com'dan şahane bir mum hem de motto'lu ;) "All you need is love is all you need", Özlem Sabun, Zarafetli ve WorkWonders'tan kokulu taş, Ceradolin losyon, Aspire içecek- ki çok merak ediyorum hala deneyemedim -, Hüsnadan keçe bardak altlıkları, Parfümevi'nden mis bir koku ve Kent Kitap Ömer Çoban'dan Aşk Yalnızlık Mıdır? kitabı. Atladığım umarım yoktur, hepsi birbirinden şahane hediyelerimiz için hepsine ve tabiki sevgili Balköpüğü'ne sonsuz teşekkürler! 




Çok çok keyifli bir pazar günü etkinliği geçirdik. Bir sonrakini iple çekiyoruuuuz :) Son fotoğraf da bizden gelsin! :) 




Bir deee unutmadan! Biz bu haftasonu Hayat Ağacı Atölyesi olarak ilk kermesimize katılacağııııız :) Cuma, Cumartesi ve Pazar Ataevler Magazin Outlet Alışveriş Merkezi bahçesinde olacağız. Kaçırmayın gelin, tanışalım :) 


       Çok çoook çok sevgileeeeer! :)))

                                                                             IŞIL 
 Hayat Ağacı Atölyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder