16 Mart 2014 Pazar

"Hayat Kısa, Kuşlar Uçuyor."

Ne uzun zaman olmuş bloga bakmayalı, ayıp bize! Kapalı hava, yağmur derken bir pazarı daha bitirmek üzereyiz. Ne yapsam ne yapsam derken bugün bol bol okudum, yeni şeyler tasarladım, üretmeye başladım. Sonra aklıma blog geldi. instagram'ın hızına kapılmışız buraları unutmuşuz :( Geri dönmek gerek, kaldığımız yerden devam etmek gerek dedim. Eee o zaman bugün biraz da bizden post yağmuru yağsın! :))


Malum yine zor günler geçiriyoruz ülke olarak. Kayıplar verdik, eksildik, öfkelendik daha da dinmedi dinmez.. Ama insan inanmak istiyor birlik olmaya, şiddeti kenara bırakmaya. Sağduyulu olmaya.. Dilerim bu karanlık günler sona erer bir an evvel, sokaklarda hakkımızı ararken şiddet görmediğimiz, ölmediğimiz! demokratik bir ülke olabiliriz. Halkımızın birbirine kırdırılmadığı, cebimizden rızkımızın çalınmadığı, huzur içinde birlikte yaşayabileyeceğimiz günler diliyorum.

Ama umudu yitirmemek gerek. Bol bol okumak, anlamak, anlatmak gerek. Körü körüne bağlanmamak gerek hiçbir şeye. Sakinleşmek, gelişmek gerek. Eğitimin yanı sıra sanatın da tadına varmak gerek. Sanattır insanı güzelleştiren, yaşamayı sevdiren.

İyi gelir insana biraz müzik, biraz şiir..

"Hayat Kısa, Kuşlar Uçuyor." demiş Cemal Süreya.. Unutmamak gerek.

Sevgili arkadaşım, sıkı takipçim için isteği üzerine bir yastık hazırladım. Aklımda Cemal Süreya'dan mısralar.. Ne güzelmiş böyle çalışmak!

Şiirin için olduğu herhangi birşey çirkin olabilir mi?

Buyrunuz karşınızda "Hayat Kısa, Kuşlar Uçuyor." yastığımız! :)



    Ve bunlar da sahibine ulaştıktan sonraki fotoğrafları. Öyle mutlu ediyor ki sizden gelenler :)







      Siz de şiir aşığıysanız, sırtımı yastığıma yaslar, kahvemi alır kitabımı okurum diyorsanız bize ulaşmanız yeter! :)      hayatagaciatolyesi@gmail.com


                                                                                                         SEVGİLERİMLE..

                                                                                                                  "IŞIL"

2 yorum:

  1. Merhabalar bu yastıktan bizimde olma ihtimali yok mu? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Aykut Bey;

      Tabiki var :) Bilgi için hayatagaciatolyesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

      Sevgileer 😊🙋👋

      Hayat Ağacı Atölyesi

      Sil